Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #6153
    Kun LiKun Li
    Participant

    Hi, is there anyone who encountered that the EFDC_DSI_OMP run does not work?
    I sat 6 threads to run my model, but at last it only used 1 thread to finish it, which is quite time consuming. Is it because my OS is Windows 10 or some other reasons?
    Many thanks for your response in advance!
    I have attached the screenshot when I sat the number of threads and what it displayed when it finished.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #6163
    Tom MathisTom Mathis
    Moderator

    Which version of EFDC_DSI_OMP are you using?

    #6174
    Kun LiKun Li
    Participant

    Hey, Tom. Thanks for your response, I am useing version 7.1

    #6509
    Ji,Hyeong-SeokJi,Hyeong-Seok
    Participant

    I am having the same problum of OMP, I am using version 7.0

    #6579
    EEMS TeamEEMS Team
    Keymaster

    This may be an issue with the new licensing. Did you receive a new license code and setup package from us?
    We will look into it and let you know what we find as soon as we can.

    #6612
    EEMS TeamEEMS Team
    Keymaster

    We have determined that there is an issue with OMP version with the updated licensing. If you have are having a problem please email us at [email protected] telling us your license code and the version of EE you are using and we will send you an updated setup package.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.