Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #18834
    Shuxin LuoShuxin Luo
    Participant

    I would like to export the model results of one observation point. But I came across this error: Error during read of EE_WS file! Aborting. May I know why the code cannot read my model results?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #18836
    EEMS TeamEEMS Team
    Keymaster

    Some possible causes of this error are that EE_WS.OUT file is missing due to some issue when copying the files, or that the model input files have changed since the model was last run.

    #18840
    Shuxin LuoShuxin Luo
    Participant

    Thanks very much for the reply. Then, how can I fix the error? I prefer not to rerun the model since it takes several weeks and I have several models with the same error.

    #18844
    Shuxin LuoShuxin Luo
    Participant

    My EE_WS.OUT file is still there. And I have never changed the input files since I haven’t rerun the model.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #18851
    Tom MathisTom Mathis
    Moderator

    Hi Shuxin Luo,

    Could you provide more information about the version of EFDC_Explorer you are using?

    Can you provide more detailed steps so that others might reproduce this error?

    Thank you,

    Tom

    #18853
    Shuxin LuoShuxin Luo
    Participant

    Thanks for your reply. The version I am using is EE 7.2 150821. I wanted to export the time-varying water depth and salinity data of one observational point. The steps are as follows:
    1. open EE 7.2.
    2. open my EFDC project in EE.
    3. In the Model Analysis panel, click Define/Edit
    4. set the parameters for comparison and click ok
    5. click Plots and check the two options
    6. the error showed up

    Thanks for any clues for this error.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #18896
    EEMS TeamEEMS Team
    Keymaster

    Thanks for letting us know that installing on another machine resolved your issues. There must have been some problem with that machine or the installation was incomplete.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.